Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της προσφοράς κοινωνικών παροχών προς τους δημότες, ο Δήμος μας οργανώνει και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρονιά, πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε θερινές ιδιωτικές κατασκηνώσεις, καλύπτοντας τα σχετικά έξοδα από τον Προϋπολογισμό του. 

Το πρόγραμμα αυτό αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών, που οι γονείς τους είναι δημότες Παπάγου-Χολαργού και δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποιο Ταμείο που καλύπτει τα έξοδα θερινών κατασκηνώσεων. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των γονέων δε θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 20.000€ με βάση τα εισοδήματα του 2012 ή με βάση τα εισοδήματα του 2013 εφόσον έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση του τρέχοντος έτους.   

Η περίοδος των κατασκηνώσεων θα αφορά ένα 11 ήμερο, από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου, το οποίο θα επιλέξουν οι γονείς. 
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Τρίτη 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (1ος οροφος, κ. Ι. Βήκας) μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι τα εξής: 
α. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα 
β. Αντίγραφο τελευταίας Φορολογικής Δήλωσης. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
γ. Αίτηση-Δήλωση Συμμετοχής (θα δίδεται στο Δημαρχείο με την κατάθεση των υπόλοιπων δικαιολογητικών)

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2132002832. 

                                                                                                                                  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  εδώ