Τη Δευτέρα 8 Απριλίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, κάναμε την παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus +: ” e salute per tutti!”, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας,για τη διετία 2018-2020. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο Παπάγου -Χολαργού. Αρχικά, η Διευθύντρια, κα Κωστόγιαννη, ενημέρωσε γονείς και μαθητές, για τις δραστηριότητες που έχουν γίνει στο σχολείο στο πλαίσιο του προγράμματος, κατά τη διάρκεια των μηνών που προηγήθηκαν και στη συνέχεια οι 5 μαθητές της Ε΄τάξης που επισκέφτηκαν την Αλταμούρα της Ιταλίας τον προηγούμενο μήνα, μίλησαν για την καταπληκτική εμπειρία τους!

Η βραδιά συνεχίστηκε με δρώμενα και τραγούδια που παρουσίασαν οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεων, με θέμα τι άλλο; Την υγιεινή διατροφή! Όσο για την Ε΄τάξη, παρουσίασε το θεατρικό έργο: ” A Green Harvest” σε άπταιστα αγγλικά με τη βοήθεια της Εκπαιδευτικού των Αγγλικών, κας Καδόγλου. Τα πρωτάκια μας, κλέψανε την παράσταση με την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού κας Μούντη κι όσο για τα τριτάκια μας με το αστείρευτο ταλέντο τους και τη δασκάλα τους, την κα Αποστολοπούλου, μάς έμαθαν όλες τις ομάδες των τροφών και τα οφέλη τους! Τα δευτεράκια, τραγούδησαν τέλεια, δυο τραγούδια για τη διατροφή με τη βοήθεια της δασκάλας τους κας Σταματοπούλου και του μουσικού κ. Βαλιάντζα. Ήταν όλοι υπέροχοι! Ευχαριστούμε την κα Κεφαλά, Εκπαιδευτικό ΤΠΕ για την επαγγελματική παρουσίαση και την κα Γκογκάκη, Εκπαιδευτικό των Εικαστικών για τις κατασκευές!

Ένα μεγάλο μπράβο, σε όλους τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου , που με τόση προθυμία και ενδιαφέρον ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του προγράμματος