«Να μην ξεχνάς να αγαπάς» ονομάζεται το τραγούδι το οποίο ο εκπαιδευτικός Στέργιος Παρίζας  ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το εξής σχόλιο:

 «Ο μαθητής μου ο Μιχάλης κι εγώ, αποχαιρετούμε τη φετινή σχολική χρονιά τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι που έγραψα για εκείνον. Για όλα όσα μου έμαθε. Το αφιερώνουμε σε όλους εμάς τους μεγάλους και “σοφούς” που πολλές φορές ξεχνάμε τις πιο απλές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής. Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας τη φετινή χρονιά, και ειδικότερα την οικογένεια του Μιχάλη.  Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα συγκινητικά λόγια. Ο σκοπός της δημοσιοποίησης της ενδοσχολικής μας προσπάθειας είναι διττός.
Αφενός, αν είναι  δυνατόν να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους που θα το δουν, να ζουν πιο αληθινά, να εκφράζονται, να δημιουργούν και να αγαπάνε ελεύθερα. Αφετέρου, υπάρχει η προσωπική μου ανάγκη να βροντοφωνάξω -και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου παρέχουν κάτι τέτοιο- πως μέσα στα σχολεία σήμερα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν μέσω των μαθητών τους να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Μην σας ακούγεται ρομαντικό. Το ΤΩΡΑ είναι το μεγαλύτερο δώρο.» απάντησε συγκινημένος ο ίδιος ο Στέργιος ο οποίος χρησιμοποιεί τη μουσική ως μέσο