Στα πλαίσια των Ημερών Νεολαίας που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «John Lennon … Μπορείς ονειροπόλο να με πεις»

Η εκδήλωση  ήταν βασισμένη  στις εργασίες που έκαναν τα παιδιά σε συνεργασία με τη δασκάλα των Αγγλικών  κα Μαρίνα Φάρρου. Λόγω του ενθουσιασμού που έδειξαν τα παιδιά σκεφτήκαμε και ετοιμάσαμε αυτή την  εκδήλωση αφιερωμένη στον John Lennon, που θα προβάλει την ομαδική δουλειά τους και θα είναι εμπλουτισμένη με μουσική τραγούδι και εικόνα, ώστε να σας ψυχαγωγήσει αλλά να περάσει και σημαντικά μηνύματα.

Τα παιδιά μέσα από αυτό το πρόγραμμα δέθηκαν ακόμα περισσότερο, μέσω της δημιουργικής συνεργασίας τους, ανέπτυξαν τις δεξιότητές τους και τη συναισθηματική νοημοσύνη τους, απέκτησαν γόνιμη και ουσιαστική παιδεία αλλά κυρίως γνώρισαν τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητα ενός σπουδαίου μουσικού και ανθρώπου παίρνοντας μέσα από αυτήν μαθήματα ζωής.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και την εκπαιδευτικό κα Μαρίνα Φάρρου για το άρτιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό  αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν. Επίσης να ευχαριστήσουμε και την εκπαιδευτικό της Μουσικής κα Σπανοδήμου Μπέσσυ για την πολύτιμη βοήθειά της.  

DSC_1838


DSC_1898


DSC_1909